8.Sınıf Fen Tarama Sınavı Çöz [Online] Yönetici 12:42 8.Sınıf , 8.Sınıf Online Testler Edit 8.sınıf fen ve teknoloji 2.dönem tarama sınav soruları. Sorular 10 sorunda oluşmaktadır ve 2.dönem teog sınavında çıkabilecek soru tipleri seçilerek hazırlanmıştır. Başarılar... Kafanıza takılan yerleri sorabilirsiniz. S-1 a) b) c) d) S-2 a) b) c) d) S-3 a) b) c) d) S-4 a) b) c) d) S-5 a) b) c) d) S-6 a) b) c) d) S-7 a) b) c) d) S-8 a) b) c) d) S-9 a) b) c) d) S-10 a) b) c) d) CEVAPLARI GÖSTER CEVAP ANAHTARI 1)A 2)A 3)C 4)D 5)C 6)B 7)B 8)C 9)C 10)B 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Facebook İle Paylaş Twitter İle Paylaş Google Plus İle Paylaş Benzer İçerikler
0 yorum:
Yorum Gönder